Sunday, March 29, 2009

Badge..

My students will be getting this on my last day at skool..design by me with acu's help..tak sabar nie nak bg dorang..badge akan siap april 1st..sib baik rmai yg order..jadi murah la jugak membayarnya..oh..saper2 yg nak order badge bleh la tny aku...acu aku wat bisnes Badge..hehe

oh cepatla datang ari Jumaat..tak sabar nak hbs training...

Cepatla...

Cepatla datang hari Jumaat...
dah tak sabar nak habiskan training nie..
cepatla....
dah tak nak jadi cikgu dah..
tolong....



Hanim's Wedding


Semalam...kami (saya n incik shah) pergi perak..balik hari...semata2 untuk wedding hanim..alhamdulilah ramai yg hadir..mini reunion kami..hehehe...






Wednesday, March 25, 2009

7 school days to go...


hohohoho....
tgl 7 hari bersekolah sahaja and 6 hari mengajar..
adakah aku akan merindui kehidupan aku sbg trainee?
hohoho...tunggu sajala..

oh..sabtu nie akan turun ipoh bersama incik Shah saya...classmate kawin...semoga classmate yg lain juga akan turun..

Monday, March 9, 2009

Hari Cuti mmg seronok..

Dua hari nie agak best...sbb tak perlu risau2 pasal sek..hehehehe...
semalam Encik Shah blanja thai massage di Jusco Bkt Raja...hahaha..yg plg best, Shah diurut oleh Pn.Pond..tp Pn.Pond tue baik, suka berlawak dlm bhasa ibunda dier yg aku sendiri pun tak paham...hahaha..

Hari nie pg giant and buat Kimbap..tahun nie adalah tahun untuk belajar masak makanan korea..Kimchi dah bleh kata expert dah..hahaha..puji diri sendiri..tapi..kimbap yg wat tadi tue kurang sikit la kecantikan dier..kimbap ni sama je mcm sushi roll..beza cuma ada letak sesame oil and daun bawang...korean food mmg mst ada letak sesame oil and daun bawang...

Esok tak bleh cuti2 lagi dah..aja aja fighting..tgl beberapa hari sahaja lagi untuk hbskan training nie..yohooo!!


Listening to: I'm Yours - Jason Mraz

Saturday, March 7, 2009

PMS atau Menyampah..

"Ya Allah...Berikanla kekuatan kepada hamba-mu ini supaya tidak menyumpah seranah orang yang tak sepatutnya dan melakukan kejahatan kepada orang2 itu"

Serius..aku sekarang mmg rasa menyampah gila dengan sebilangan orang..sebab PMS ke? atao diorang mmg layak dibenci?

sabar itu separuh dari iman..tapi aku mmg tak bleh conceal facial expression aku bl aku dah menyampah dengan orang...





Oh ya, last friday went to Jason Mraz's Concert..ya..concert itu mmg best..serius best...oh encik A-Z..walaupun anda comot..anda mmg pandai berkata2 dan suara anda merdu dan anda comel...

Listening To: Jason Mraz - Dynamo of Volition